chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Gunoaiele aruncate în canalizarea din Chinteni dăunează grav bunului simț și blochează sistemul de canalizare

Gunoaiele aruncate în canalizarea din Chinteni dăunează grav bunului simț și blochează sistemul de canalizare. 

Primăriția din Chinteni, Lucia Suciu, a atras din nou atenția asupra acestui aspect, care se poate soluționa doar dacă există bun simț cetățenesc: „Ne confruntăm, din nou, într-un timp relativ scurt, cu înfundarea pompelor de pe străzile Republicii și Ion Creangă, care deservesc rețeaua de canalizare a apelor uzate menajere a localității Chinteni. Motivul este, și de această dată, folosirea improprie a rețelei de canalizare.

Trebuie să înțelegem că, în cazul în care vom continuă să tratăm sistemul de canalizare ca pe un tomberon în care aruncăm, fără nici o reținere, de la produse alimentare la produse de igienă feminină, consecințele pentru noi toți, vor fi, din ce în ce mai neplăcute.

Ca o măsură de siguranță, Compania de Apă Someș va putea trece la obligarea utilizatorilor de a monta un grilaj pe rețeaua de canalizare, la ieșirea de pe proprietatea fiecăruia.

Pe lângă neplăcerile și disconfortul creat locuitorilor din imediata apropiere a stațiilor de pompare, fiecare blocaj presupune și un efort de circa 4-5 ore al echipei de intervenție pentru remedierea situației”, a anunțat Lucia Suciu.

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *