chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Locuitorii din Chinteni care au suferit pagube in urma intreruperii electricitatii, invitati sa depuna sesizari

Locuitorii din Chinteni care au suferit pagube in urma intreruperii electricitatii sunt invitati de primarul localitatii sa depuna sesizari in vederea recuperării prejudiciilor.

Stimati locuitori, situatia neplacuta cu care ne confruntam, azi, datorita intreruperilor repetate ale energiei electrice, reprezinta o situatie cu care eu ma lupt de ani de zile. Mi se repeta, la nesfarsit, ca e o comuna in continua dezvoltare si de aceea rezultatul e acesta.

Am luat legatura si azi, cu toate institutiile abilitate in rezolvarea problemelor generate de furnizarea tuturor utilitatilor publice.

Va asigur, insa, ca in calitatea mea de primar, nu am nici o competenta in solutionarea unor astfel de probleme. Acestea sunt, din pacate, prevederile legale.

Pot face insa echipa cu dumneavoastra si va rog, pe aceasta cale, ca pana maine, la ora 12.00, toti cei care ati suferit pagube, sa depuneti o sesizare pe adresa de mail reclamatii.cluj@anpc.ro.

Sesizarea va contine: numele si prenumele, domiciliul, aparatele electrice avariate, data achizitiei, valoarea; orice alte detalii considerate relevante.

De asemenea, cei care detin fotografii cu diferite aparate de masurare a energiei electrice sa depuna sesizare, insotita de fotografii.

Va rugam sa redirectionati sesizarile si spre Primaria Chinteni, pentru a putea monitoriza mai bine situatia si a va putea sprijini, prin presiuni asupra celor abilitati.

Vom solicita o comisie din partea Prefecturii Cluj, in urmatoarea perioada sau vom merge noi la ei, in caz contrar.

Astept cu mare interes sa vad cati dintre dumneavostra se vor mobiliza si imi vor fi alaturi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii!” a anunțat Lucia Suciu

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *