chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Răspunsul SC ELECTRICA SA cu privire la situațiile neplăcute generate de furnizarea energiei electrice

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, a publicat de curând răspunsul SC ELECTRICA SA cu privire la situațiile neplăcute generate de furnizarea energiei electrice.

„Redau, în cele ce urmează, concluziile care au rezultat în urma discuțiilor purtate, de scurt timp, cu reprezentanții SC ELECTRICA SA: Pentru zona cuprinsă între Cluj Due și strada Dâmboviței, precum și zonele noi pentru care există PUZ, documentațiile au fost finalizate, urmând a fi emisă autorizația de construcție, în cursul săptămânii viitoare. Ulterior emiterii autorizației de construcție, procedura de licitație pentru implementarea proiectului, va fi derulată de SC ELECTRICA și vizează înființarea a trei posturi trafo noi, cu rețelele aferente.

În ceea ce privește Zona Lac Chinteni, documentația privind realizarea noului post trafo a fost finalizată. Urmează depunerea documentațiilor necesare în vederea obținerii avizelor care stau la baza emiterii autorizației de construcție. Etapa următoare este reprezentată de identificarea surselor de finanțare, în contextul în care SC ELECTRICA solicită Comunei Chinteni o cofinanțare la acest proiect, în cuantum de 500.000 lei, fără a fi prevăzute și rețelele de iluminat public, a căror realizare cade în sarcina exclusivă a Primăriei comunei Chinteni.

Voi posta, în cursul săptămânii viitoare, fotografiile care redau stadiul implementării celor două proiecte. Legat de situațiile neplăcute cu care ne-am confruntat zilele trecute, generate de furnizarea energiei electrice, menționez că încă aștept punctul de vedere al celor de la ANPC, Instituția Prefectului – Județul Cluj și, bineînțeles, decizia celor de la Electrica” a anunțat Lucia Suciu

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *