chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Politică de doi lei: apeluri telefonice OTRAVITE în Chinteni!

Politică de dâmbovița și pe malurile Someșului sau pe cele ale Chintăului în cazul nostru: În ultimele săptămâni, sute de locuitorii din Chinteni au fost sunați de un operator-robot al unui call center, mesajele negative vizând-o pe primarul Lucia Suciu.

O astfel de campanie, pe lângă că ține de domeniul penalului este complet necinstită pentru o politică decentă, un concept totuși îndepărtat pentru politicienii contemporani.

Indiferent de ce partid se află în spatele acestei mizerii, cu siguranță că o dezbatere administrativă cu Lucia Suciu trebuie să se facă publică, în campanie, și nu prin telefoane otrăvite.

În această dimineață și deputatul Horia Nasra a semnalat acest aspect: „În ultimele zile, doi colegi primari au fost jigniți și defăimați pe nedrept, de un operator robot – call center. Mii de clujeni din Gherla și Chinteni au fost sunați de acest operator robot, care a transmis informații false despre Ioan Neselean, primarul municipiului Gherla și Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni”.

Mai mulți locuitori din Chinteni au criticat acest mod de a face politică:

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *