chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Incendierile vegetației uscate sunt total interzise în Chinteni!

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, a anunțat că incendierile vegetației uscate sunt total interzise în Chinteni.

„Dată fiind perioada încărcată pe care o traversăm, datorată situației de urgență instituite la nivelul întregii țări, care îi implică peste măsură pe reprezentanții ISU, dorim să vă atragem atenția asupra consecințelor pe care le puteți suporta ca urmare a incendierii vegetației uscate, a deșeurilor de orice fel sau a materialelor rezultate din construcții.

Astfel de acțiuni SUNT TOTAL INTERZISE! În următoarea perioadă, vom face tot posibilul să identificăm persoanele care nu respectă prevederile legale, iar pe baza dovezilor existente în acest sens, vom întocmi procese-verbale de sancționare a persoanelor vinovate, chiar și în lipsă, urmând ca acestor persoane să le fie transmise procesele-verbale, ulterior, prin poștă, cu confirmare de primire.

Vă rugăm să fiți responsabili, protejând astfel, nu doar mediul înconjurător, dar și pe cei angrenați în misiuni de o importanță vitală, în contextul epidemiologic actual.

Tot pe linia protecției mediului, vă informăm că, în scurt timp, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, se va amplasa, în imediata vecinătate a Capelei din localitatea Chinteni, o stație de monitorizare a calității aerului, această acțiune fiind o componentă a unui proiect finanțat din fonduri europene” a anunțat Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *