chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Zeci de locuitori din Satu Lung au cerut explicații Companiei de Apă SOMEȘ SA: De ce nu ați introdus apa?

Zeci de locuitori din Satu Lung au cerut explicații, în această săptămână, Companiei de Apă SOMEȘ SA pentru nefinalizarea unui proiect european care prevedere extinderea rețelei de apă spre localitățile Satu Lung și Feiurdeni.

Primarul Lucia Suciu, alături de peste 50 de locuitori Satu Lung l-au luat la întrebări pe Călin Neamțu, care nu a reușit să ofere o dată exactă cu privire la începerea lucrărilor, prevalându-se de scuza, că firma care a depus documentația pentru licitație, a depus dosarul incomplet.

După această întâlnire, clujenii nemulțumiți au luat calea Consiliului Județean Cluj unde și acolo au primit un răspuns nesatisfăcător, cu privire la introducerea apei, în următoarele luni, în Satu Lung și Feiurdeni.

Cetețenii din Satu Lung i-au anunțat atât pe directorul Companiei de Apă SOMEȘ SA, Călin Neamțu, cât și pe vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, că în frunte cu Lucia Suciu vor reveni la cele două instituții dacă investiția nu va începe într-un interval scurt de timp.

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *