chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Vasile Roșu, candidatul PMP la primăria Chinteni

Vasile Roșu a fost cooptat în rândurile Partidului Mișcarea Populară ca și candidat la Primăria comunei Chinteni.

„Acesta propune un program de candidatură prin care rata absorbției fondurilor europene să fie mai crescută, iar comunitatea din Chinteni să beneficieze de proiecte concrete.

Un punct important pe planul de primar al candidatului PMP este modernizarea drumurilor comunale. Lucrările de reabilitare a infrastructurii pe întreaga rază a comunei Chinteni vor include și repararea de trotuare care să permită circulația în siguranță a pietonilor. De asemenea, candidatul PMP propune construirea unei parcari în zona Primăriei pentru contribuabili.

Vasile Roșu își propune finalizarea tuturor lucrărilor începute și neterminate printre care și construcția căminului  Deușu și refacerea podului Chinteni. Totodată, propune construcția sau modernizarea școlii din comuna Chinteni astfel încât elevii să se bucure de acces asigurat la educație.

Candidatul PMP mai promite că se va ocupa de reglementarea energiei electrice în comuna Chinteni prin înlocuirea transformatoarelor vechi cu unele noi și performante, astfel încât accesul localnicilor la curent electric să fie asigurat.

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ” se arată în comunicatul conducerii PMP Cluj.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *