chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Meditatie de eliberare si reechilibrare a chakrelor cu muzica in Chiteni

Viata Scoala Universala organizează în 20 septembrie evenimentul: Meditatie de eliberare si reechilibrare a chakrelor cu muzica.

„Pe ritm de tobă șamanică, fluier amerindian, caval si alte instrumente, te invităm la seara de meditație cu Bianca și Traian Cosmin Gai pentru a experimenta împreună armonia interioară cât și efectele benefice ale meditației și vibrațiile muzicii în întreaga noastră ființă.

Pentru că starea de armonie interioară este foarte importantă pentru calitatea vieților noastre ale tuturor, noi am ales să integrăm muzica și meditatia în acest atelier.

Beneficiile muzicii și meditației sunt recunoscute deja din ce în ce mai mult, de cei care le experimentează, atât asupra corpurilor: fizic, mental, emoțional, cât și în viața de zi cu zi

Muzica și meditatia sunt deja parte din viața noastră și frumusețea lor constă în faptul că ne ghidează la răspunsurile și resursele din noi, cât și la manifestarea unicității noastre.

La atelier pot participa toți cei care vor să experimenteze meditația în ritmul muzicii live, chiar dacă consideră că nu au meditat niciodată. La acest atelier nu există începători sau avansați deoarece experiența în sine este unică pt fiecare în parte.

Cine suntem noi Bianca și Cosmin Gai ?

În primul rând suntem oameni ca tine. Apoi am ales să share-uim din esența noastră cu smerenie și bucurie prin meditație și muzică” au anunțat Bianca & Cosmin

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *