chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

De săptămâna viitoare se vor efectua lucrări pe strada Munții Oașului din Chinteni!

O locuitoare a comunei Chinteni, a amintit astăzi, pe o rețea de socializare, starea precară în care se află strada Munții Oașului din Chinteni

„Dezamăgire, tristețe și un gust amar, asta simt de ceva timp… timp în care, așteptăm și noi ceva uman, aș spune, eu nu înțeleg de ce unii au asfalt la nici un an/doi de la înființarea unei străzi iar alții așteaptă aproape un deceniu să ajungă și ei, în oraș în condiții normale, fără praf și noroi când plouă etc.

Eu consider că suntem cetățeni cu drepturi egale!!! Cei care aveți asfaltul la poartă, va rog, fără comentarii!!… Strada Munții Oașului, în așteptare, de suficient timp în care nu pot spune decât, dezamăgire!.. Este dreptul meu s-o spun, și-o spun!…” a scris locuitoarea.

La postare i-a răspuns primarul Lucia Suciu care a anunțat-o că de săptămâna viitoare încep săpăturile pe strada Munții Oașului din Chinteni: „Pe Munții Oașului, începând de săptămâna viitoare se vor executa săpăturile pentru noua linie electrică, trebuie montate stații de pompare pentru fiecare stradă de pe partea stangă, sensul de mers spre Cluj, și abia după aceste etape vom trece la asfaltarea străzii”.

Ulterior, locuitoarea i-a răspuns primăriței: „Sună minunat!…Mulțumesc petru răspuns!.. Și mai am o întrebare firească aș spune eu, în care mandat facem inaugurarea!?” Lucia Suciu a precizat că în următorul mandat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *