chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

S-a semnat recepția la terminarea lucrării ALIMENTARE CU APĂ în Pădureni, comuna Chinteni, județul Cluj

Primarul din Chiteni a anunțat că ieri s-a semnat recepția la terminarea lucrării ALIMENTARE CU APĂ în Pădureni, comuna Chinteni, județul Cluj.

„Azi s-a semnat, la sediul Companiei de Apă Someș SA recepția la terminarea lucrării vizând acest obiectiv de investiții.

Prezentă fiind la Compania de Apă Someș SA, am solicitat să fiu informată cu privire la stadiul în care se află proiectul referitor la alimentarea cu apă a localităților Satu Lung și Feiurdeni.

A rezultat că licitația publică a fost contestată în instanță, iar oferta depusă a fost anulată. Pentru acest considerent, Compania de Apă Someș SA este obligată să reia procedura de licitație publică pentru atribuirea contractului de execuție de lucrări.

Publicarea anunțului de participare și a documentației de atribuire, împreună cu indicatorii tehnico-economici reactualizați, va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, iar finalizarea procedurii este estimată pentru luna noiembrie 2020.

Încheierea contractului de execuție este preconizată pentru luna februarie 2021, iar începerea lucrărilor, de îndată ce condițiile meteorologice vor permite.

PERSOANELE CARE DEȚIN IMOBILE ÎN SATUL PĂDURENI și care și-au realizat branșamentele în vederea racordării la sistemul de alimentare cu apă, sunt rugate să se prezinte, vineri, 25 septembrie 2020, începând cu ora 09.00, la doamna Monica Roba (la magazinul sătesc), unde se vor deplasa reprezentanții Companiei de Apă Someș SA, având asupra dumneavoastră, cartea / buletinul de identitate și 350 lei reprezentând contravaloarea apometrului (contorului). După semnarea contractului și montarea apometrului, veți putea beneficia de apă din noua rețea” a anunțat primarul Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *