chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Au trecut alegerile locale în Chinteni: Cum comentează cele trei doamne rezultatele?

După bătălia de la Florești care a fost Agincourt-ul campaniei de la Cluj, competiția eletorală din Chinteni a fost a doua cea mai spectaculoasă din județ, o campanie care a început încă din luna iulie, PNL-ul instalându-se în Chinteni  cu toată ofensiva politică a județului, de la Sorin Moldovan la Alin Tișe.

În final, câștigătoare a fost Lucia Suciu, însă și candidatul PNL, Maria Manu, a obținut multe voturi: SUCIU MAGDALENA-LUCIA -PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – 1168 voturi,  MANU ADRIANA-MARIA – PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL – 718 voturi, VELEA NICOLETA – PARTIDUL PRO ROMÂNIA – 37 voturi, ROŞU VASILE – PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – 34 voturi.

Lucia Suciu, câștigătoarea scrutinului, a mulțumit încă din seara alegerilor, celor din Chinteni, pentru voturile acordate: „Mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea dumneavoastră, votând azi pentru continuitate in comuna Chinteni! Mulțumesc tuturor pentru susținerea și implicarea, de care am avut parte pe parcursul întregii perioade ce a precedat alegerile locale! Un nou început, noi provocări cărora, cu siguranță, le vom face față împreună. Un nou mandat dedicat dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Chinteni, în care proiecte importante vor fi finalizate și altele noi vor prinde contur. Vă mulțumesc!”

Maria Manu a mulțumit la rându-i, decent, pentru voturile obținute, inclusiv celor de la USR Chinteni: „Dragii mei, ziua de duminica a fost una cu multă încărcătură emoțională pentru noi toți…!

A fost, a trecut… Acum, e timpul să oprim orice conflicte politice, nu ne aduc nimic bun…, e timpul să ne gândim la un viitor mai prosper ca să readucem la normalitate acesta comună minunată.

Iubesc acesta comună la fel de mult cum simt că, o iubiți și voi si vă asigur că nu vă voi dezamăgi, iar ideea mea din campania electorală va rămâne aceeași în următorii patru ani: CHINTENI MERITA MAI MULT!

Mulțumită vouă, a celor care ați crezut în mine și în Partidul Național Liberal avem în acest mandat 4 reprezentanți consilieri locali în Consiliul local al comunei Chinteni.

Nu vreau să promit lucruri pe care nu le pot duce la bun sfarsit, dar vă promit ca voi avea o implicare politică și administrativă astfel încât acest mandat al PNL la Consiliul local Chinteni să facă diferența, iar oamenii să înțeleagă faptul că, suntem acolo să ii reprezentam și să aducem plusvaloare în viețile noastre, a tuturor. Mulțumesc pentru susținerea pe care am primit-o din partea organizației USR Chinteni. Împreună vom avea capacitatea să mergem pe o direcție europeană. Nu va fi ușor! După model liberal, avem de arătat că, și comuna Chinteni poate înflori! In rest, sa fim sănătoși și să auzim numai de bine! Mă inclin in fața voastră, indiferent de alegerea făcută!”

Nu în ultimul rând, candidatul Pro România, Nicoleta Velea, a dat de înțeles că implicarea ei în politică nu se încheie aici și a făcut o remarcă ironică la adresa unor asfaltări recente din Chinteni: „Buongiorno, principessa! și cum stăteam eu și… plângeam în batistă, mi-am amintit că-s în concediu! Mă-ntorc, tot doctor în urbe!!! Mai… încolo!

Am ratat primăria! La… mustață, mă rog, la o mustață mai viguroasă, dar nu-i bai! Au câștigat-o cei care merită… ceea ce ar trebui să mă bucure! Că io-s justițiară!!!

Problema cu mine e … că eu n-am astâmpăr! Eu încâ sper să se schimbe ceva în bine după povestea asta! Nu poci să cred că dați în clocot de mulțumire! Și că nu vă sar în ochi străzile alea două, PROASPĂT asfaltate și marcate! Nu pot să cred că numai eu le văd!

Veneam acum câțiva ani dintr-un concediu-n Muntenegru, pe undeva prin sudul țării noastre românești am poposit la o pensiune-ntr-un sat mai mare. Am mers la cârciumă să bem o bere și … era cam pustiu! Tătă lumea era la o nuntă! O nuntă la care lipsea mireasa că … năștea! Și … cum să oprească oamenii nunta, bre??? Cam despre asta-i vorba-n viață ! Despre … chestii! Ciudate! Și oarecum de neînțeles! Important e să mergem înainte!”

UPDATE! Candidatul Nicoleta Velea ne-a precizat că primul comentariu după închiderea urnelor a fost: „Cetătenisme!!! Măi!!! Mă înclin! Am mâncat bătaie GRAV! Avem… primar vechi, pare-se! Felicitări! A fost o luptă dreaptă!” Cu această ocazie o felicităm pentru fair play-ul aceste declarații! Jos pălăria!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *