chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Alin Tișe: Cred că PNL va putea guverna cu orice partid de dreapta. Gândul meu merge spre USR și PMP

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, într-o intervenție video la Ziua de Cluj LIVE a declarat că PNL va putea guverna cu orice partid de dreapta, aici amintind USR și PMP.

„Eu cred că PNL va putea guverna cu orice partid de dreapta sau orice partid care va intra în Parlament cu excepția PSD, cu orice partide de dreapta, evident gândul meu merge spre USR, PMP și alte partide de centru-dreapta care vor intra în Parlament și în mod evident chiar și UDMR în cazul în care construcția vizează un guvern cu o stabilitate confortabilă sau cu o majoritatea care să-i dea posibilitatea să poată guverna și să-și asume decizii.

Deci, am în vedere, și vă răspund punctual: partidele de centru-dreapta care vor intra în Parlament. Așa cum arată studiile, probabil încă PMP e la limită de a intra, ALDE nu mai există pentru că a fost înghițit de al doilea PSD, respectiv Pro România și oamenii au intrat în partid liberali și apoi s-au trezit socialiști, ca atare, în ceea ce privește partea dreaptă doar PNL-ul în momentul de față a rămas pe același culoar și oarecum pe aceeași linie în ceea ce privește politica pe care o face în momentul de față iar în ceea ce privește celelalte partide trebuie văzut care vor intra în Parlament și vor face pragul. Însă cred că după cum văd că se configurează scena politică cred că vor intra partidele tradiționale iar celelalte partide mici se zbat la facerea pragului de 5%” a comentat Tișe posibila coaliție guvernamentală, după alegerile din 6 decembrie.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *