chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Alin Tișe: Nu pot decide pentru Cluj cei care la ei acasă nu au rezultate!

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a declarat astăzi, categoric, că „nu pot decide pentru Cluj cei care la ei acasă nu au rezultate!”

„Faptul că nu te interesează de părerile colegilor și sunt considerate deviaționism… N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla. Eu citeam de așa ceva în cărți. Ce să deconteze PNL Cluj? Să deconteze în fața liderilor naționali, care au rezultate slabe în teritoriu? Aici nu există sancționări. Noi toți împreună am contribuit la rezultatul PNL. PNL Cluj a obținut cele mai multe voturi. Cine pe cine sancționează? În numele cui să sancționezi?! Asta înseamnă o prostie.

În momentul în care noi susținem un proiect mergem în fața oamenilor și le spunem: ce vrem să facem, ce echipă avem… Noi nu putem să mergem în fața oamenilor și apoi să vină cutărică de la București și să spună că nu mai susține organizația. Dacă mergem pe supărări, cine pe cine aprobă…

Nu e o chestiune între mine și cineva. Nu vreau să iau locul nimănui în partid. Mă uit în jur și constat că azi-mâine fac 50 de ani. Ce le spun copiilor mei? Că nu știu cine a avut o ceartă cu x? Sunt chestiuni de domeniul trecutului și astfel de oameni n-au ce căuta în fruntea partidului. Nimeni nu poate avea tupeul și să îndrăznească să sancționeze un județ pentru că nu le convine culoarea ochilor unui politician.

Este o frustrare maximă când ți se spune de la TV ce se întâmplă la tine în județ.

Voi merge până la capăt cu această decizie (n.r.: demisia din partid), dacă nu intrăm în normalitate. Mulți primari m-au sunat, unii au dorit să facă evenimente, dar nu vreau să intru în amănunte. Preoții au vrut să intre în sprijinul meu. Scopul meu e strict acela de a fi respectați. Aștept să văd ce se va întâmpla.

Sfidarea și aroganța nu țin loc de buna guvernare. Mă îngrozesc astfel de oameni. Consider că este nedrept pentru noi. Aceste negocieri trebuie să aibă o limită”, a declarat Alin Tișe la Ziua de Cluj Live.

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *