chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

După o zi de curățenie, mesaj către cei certați cu bunul simț: Nu vă culegem mucurile de țigări

În ultimii treizeci de ani, râurile, albiile, parcurile și pădurile României s-au transformat în tomberoane de gunoaie pentru nesimțiții țării.

Astfel de cetățeni se găsesc și în Chinteni care așteaptă ca „fraierii de la curățenie”, să le strângă mizeria, în special mucurile de țigări.

„Fraierii de la curățenie” care în fapt pot fi voluntari, angajați ai primăriei, uneori chiar primarul… dar ce contează nesimțiții rămân nesimțiți…

Astăzi primarul Lucia Suciu, după o curățenie mai ales în zona locurilor de joacă, a mai semnalat o dată problema și le-a cerut celor care aruncă pe jos mucurile de țigară să binevoiască să le strângă: „Îi rugăm pe posesorii ambalajelor și a resturilor de țigări sau a altor produse, care au contribuit la producerea unui astfel de depozit de deșeuri la locul de joacă din localitatea Chinteni, să aibă bunul simț să se deconspire, întrucât în caz contrar, vom apela la imaginile surprinse de camerele de luat vederi pentru a-i identifica și a-i sancționa.

Noi am făcut azi curățenie, dar am lăsat intenționat mucurile de țigară, în speranța că, regretându-și comportamentul, cei vinovați vor veni să le adune. Îi așteptăm până mâine…” a declarat Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *