chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Rata MARE de infectare în Chinteni – 5,10!

Ratele de infectare cu COVID-19 sunt în creștere în județul Cluj. Sunt deja 8 localități care sau depășit rata de 7,5 cazuri la mia de locuitori și în care sunt aplicate restricții mai dure.

Nici în Chinteni trendul nu este unul foarte bun, în acest moment rata de infectare la o mie de locuitori fiind de 5,10.

Ieri, primarul Lucia Suciu a făcut un anunț legat de acest trend nefericit: „Având în vedere faptul că, în comuna Chinteni, incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1000 de locuitori, începând de azi, 2 aprilie 2021, prin Hotărârea nr. 55 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta Cluj, au fost dispuse următoarele restricții:

  • interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 20.00 – 5.00, cu excepțiile expres prevăzute și doar pe baza declarației pe propria răspundere.
  • operatorii economici care desfășoară activități de comerț/ prestări servicii în spatii închise și/sau deschise publice și/ sau private, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică funcționează doar între orele 05.00 – 18.00” a anunțat Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *