chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Lucia Suciu nu a mușcat din mărul otrăvit al domnului Boc

Să vă traducem noi ce a comunicat Boc ieri. Boc s-a obișnuit ca unii și alții să preia mot a mot ce scoate pe guriță. Mai mult e obișnuit ca la PSD Cluj să vorbească doar cu Vasile Dîncu sau Ioan Rus, pe ăilalți chiriași temporari de funcții considerându-i caraghioși. La fel a luat-o și pe Lucia Suciu, dar primărița din Chinteni nu înghite gogoșile lui Boc și are ouă cât pentru toți bărbățeii de la PSD Cuj.

Boc a declarat că primărița din Chiteni i-a cerut ajutorul în cazul proiectului aquapark. Fals. Lucrurile nu au stat așa iar Lucia Suciu i-a răspuns lui Boc, tot prin intermediul presei.

Ce poveste a aruncat Boc pe piață?

În cadrul emisiunii Napoca Live, edilul clujean a fost întrebat de ce în oraș nu se implementează mai multe proiecte pentru divertisment. Potrivit lucrurilor relatate de jurnalist, unii clujeni sugerează că la Cluj-Napoca ar fi binevenite o grădină zoologică și un aquapark: Pe mine personal nu mă atrag grădinile zoologice, mi-i milă de animale. Aquapark da, acolo este altceva. Vă dezvălui un lucru, care nu l-am făcut public până acum. Am avut o discuție cu doamna primar de la Chinteni anul trecut, dânsa m-a solicitat, în cazul în care vrea să facă proiectul acesta, Primăria Cluj este interesată de asocierea cu ei. Noi nu putem suporta cheltuielile de implementare a proiectului, nici cofinanțarea și nici activitățile ulterioare.

Am spus da din prima secundă. Doamna primar, categoric sunt de acord, căutăm și cadru legal, vă vom sprijini, important este să vă parcurgeți procedurile legale pe care le-ați demarat și aveți sprijinul și susținerea noastră. Independent de ce face Clujul, dacă vor fi două aquapark-uri este extraordinar, pentru că e nevoie la Cluj. Și dacă îl faceți, vă susținem cu toată convingerea. Am spus, noi ne vom putea asocia cu ei, am putea plăti partea de cofinanțare, pentru că Primăria Chinteni nu poate plăti singură partea de cofinanțare pentru un asemenea proiect. Totdeauna am gândit proiectele din zona metropolitană pentru toți clujenii. Că locuiesc în Gilău, Apahida sau Jucu, pentru noi, toți sunt clujeni. Nu ne gândim că dacă nu sunt din municipiu nu sunt clujeni”.

Lucia Suciu îi răspunde lui Boc: Parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca este doar la faza de discuții, trebuie să stăm încă la masă

Primarul din Chinteni a sesizat „interpretarea nevinovată” și l-a taxat pe Boc într-o declarație pentru Știri de Cluj:Imediat după alegerile locale, am fost contactată de Emil Boc. Mi-a adresat mai multe întrebări în legătură cu proiectul pentru aquapark, căci ei nu pot identifica un teren la nivel de municipiu. Subliniez că nu am semnat nimic, nu am stabilit concret ceva și nu l-am sunat eu pe domnia sa. Nu sunt împotriva unui parteneriat, însă trebuie să analizăm problema toți împreună, cu consilierii. Terenul aparține în totalitate comunei Chinteni, documentația a fost suportată de comuna Chinteni și proiectul aquaparkului  are deja studiul de fezabilitate. Parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca este doar la faza de discuții, pentru acest parteneriat trebuie să stăm încă la masă”

 

Loading

1 thought on “Lucia Suciu nu a mușcat din mărul otrăvit al domnului Boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *