chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Face ce face și trage banii la Chinteni: CENTRUL MEDICAL CHINTENI în linie dreaptă

Ciudate și complicate sunt căile Luciei Suciu în politică: Primărița de fier a Clujului face ce face și trage bani în Chinteni, cât municipiile Turda sau Dej.

Criticată de unii frustrați, care nu înțeleg că o comună nu se consumă într-o lună precum o lalea trecătoare, ci crește în timp precum un stejar cu rădăcini serioase, femeia care a rezistat asalturilor politice date de bărbații Clujului, a mai tras un proiect pentru comunitate ei: CENTRUL MEDICAL CHINTENI.

Ei și dacă ați știi cum cotcodăcesc unii primari cu invidie că primărița de fier se descurcă… Și nu doar din PNL, cât și din PSD… Dar no, neputința doare.

A fost semnat actul adițional la contractul de finanțare a obiectivului de investiții CENTRUL MEDICAL CHINTENI

„Am semnat azi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, actul adițional la contractul de finanțare a obiectivului de investiții CENTRUL MEDICAL CHINTENI.

E un pas extrem de important care ne aduce tot mai aproape de finalizarea Centrului Medical Chinteni.

În acest sens, apelăm și la bunăvoința dumneavoastră și va rugăm ca, în cazul în care doriți să ne sprijiniți în achiziționarea unei ambulanțe care să deservească nu doar Centrul Medical, ci și întreaga comunitate, să donați cei până la 3,5 % din impozitul anual datorat, acestui scop.

Persoanele interesate pot obține formularul 230 de la sediul Primăriei Chinteni” a anunțat Lucia Suciu.

 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *