chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Festivalul Silvoiței, la Vultureni, în 17-18 septembrie

Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie. Un timp unde puteți experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi.

„Vă așteptăm cu silvoiță, mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă.

Vino alături de noi la La Vultureni în 17-18 Septembrie 2022, începând cu ora 10:00 pentru două zile extraordinare.

În timp ce silvoița fierbe domol, tu împreună cu familia te vei putea bucura de:

– concursuri, activități & jocuri pentru copii
– ateliere creative
– plimbări cu tractorașul & drumeții ghidate
– mâncare tradițională delicioasă
– povești și discuții cu cei dragi

Ți-am pregătit mai multe surprize în acest an pe care urmează să le anunțăm pe parcurs.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook La Vultureni pentru a fi la curent cu programul detaliat al concursurilor, surprizele și activitățile inedite pe care le pregătim.

Ne dorim ca la această ediție majoritatea biletelor să fie achiziționate online și de aceea am pregătit avantaje suplimentare pentru cei care își rezervă biletul din timp online. Beneficiază de cel mai bun preț și cele mai multe avantaje și achiziționează-ți biletele pentru familia ta chiar acum!

Ne vedem curând la cea de-a 4-a ediție a Festivalului Silvoiței.

De reținut faptul că locația evenimentului are o capacitate limitată, iar pentru a ne putea bucura de festival vom limita numărul de bilete vândute. Pentru a te asigura că ai un loc rezervat pentru tine și familia ta, te încurajăm să achiziționezi biletele online înainte de 16 Septembrie 2022, în acest fel beneficiezi de cel mai bun preț și cele mai mari avantaje, iar noi ne vom asigura că vei avea cea mai faină experiență la toate activitățile incluse” au anunțat organizatorii.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *