chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Primărița de Fier a Clujului: Proprietarii care nu își fac branșamentele, nu vor fi prioritizați la asfaltare

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a revenit cu un mesaj categoric, adresat localnicilor care vor să aibă străzile asfaltate: să își facă branșamentele!

„Vă reamintim că străzile Munții Oașului, Munții Șureanu, Munții Bucegi, Nucului, Marin Sorescu, Curcubeului, Calatis, George Enescu, Ion Creangă, Păcii, Traian, Mihai Viteazu, Decebal, Burebista și Sarmisegetuza din localitatea Chinteni, precum și strada de la Biserică și strada spre Capela Mortuară, din localitatea Vechea, vor beneficia de asfaltare ca urmare a alocărilor financiare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări este în derulare, fiind deja publicată în SEAP (SICAP), deschiderea ofertelor urmând a avea loc în data de 7 noiembrie 2022.

În acest sens, REVENIM cu rugămintea de a depune toate eforturile necesare pentru realizarea tuturor branșamentelor la rețelele de utilități publice. În cursul acestei săptămâni, vom verifica și în teren stadiul de realizare a branșamentelor. În cazul în care nu veți da curs solicitării noastre, vom fi nevoiți să reconsiderăm lista străzilor propuse în vederea asfaltării în etapa I.

De asfaltare vor beneficia și străzile Salcâmului, Prunului și Republicii, cu precizarea că asfaltarea acestora se va realiza cu finanțare din bugetul local. Și locuitorilor acestor străzi le adresăm aceeași rugăminte de a realiza, de îndată, bransamentele la rețelele de utilități publice” a anunțat Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *