chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Tișe dă de pământ cu miticii dâmbovițeni: Pun miniștri incompetenți, avem secretari de stat care sunt puși acolo să-și facă propriile afaceri

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat la un post local de radio local – Napoca Live că reforma trebuie începută de la partidele care conduc România, apoi reforma administrativă.

„Partidele vor avea de ales între a supraviețui sau a dispărea. Dacă tot vrem să reformăm țara, trebuie să începem întâi cu partidele. La noi nu e așa, la noi partidele sunt nereformate. În continuare ele fac aceleași năzbâtii ca și până acum. Pun miniștri incompetenți, aflăm din presă că se dau oameni afară fără să fim consultați, avem secretari de stat care sunt puși acolo să-și facă propriile afaceri, etc.

Acest lucru nu mai poate continua așa. Tu dacă nu reformezi înainte partidul și nu pui oameni reformați în față, cum poți convinge oamenii de reformă? Să știți când am spus de partide, mă refeream la partidul meu, la modul în care promovează miniștri sau secretari de stat. Unii n-au câștigat niciodată o bătălie electorală și fug din județele lor. Nu-și asumă nicio candidatură. Acești oameni trebuie să dispară din politică” a declarat Alin Tișe la Napoca Live.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *