chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

O polițistă, în timpul liber, a urmărit un șofer băut la volan: Curajoasă femeie NU s-a dat în spate!

Agentul șef Ioana Sucală, în timpul liber, revenea acasă și a observat pe Valea Chintăului un șofer care circula haotic, spun polițiștii de la Secția 1 Poliția. Polițista a sunat la 112 și alături de un echipaj a reușit să prindă din urmă șoferul băut la volan, tocmai în Mărăști. Felicitări polițistei Ioana Sucala, care și-a făcut datoria, fiind în timpul liber. 

„În jurul orei 22.00, autoturismul a fost identificat pe strada Fabricii de către un echipaj al Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul unei polițiste din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, aflată în timpul liber. 

Autovehiculul se afla parcat în apropierea unei stații de autobuz. 

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a încercat să plece înspre Piața Mărăști, fără a respecta semnalul de oprire efectuat de polițiști. 

În acel moment s-a procedat la urmărirea autoturismului, utilizându-se semnalele acustice și luminoase, iar după aproximativ 50-100 de metri, polițiștii l-au interceptat. 

Conducătorul auto ar fi refuzat să coopereze cu organele de poliție, nerespectând indicațiile agenților, motiv pentru care a fost încătușat și condus la unitatea de poliție. 

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Panticeu. 

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”transmite IPJ Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *