chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

We Love Retro: Show-ul cu cea mai bună muzică a anilor `90 și 2000 revine la Cluj, pe 4 noiembrie

Pe 4 noiembrie 2023, de la ora 20.00, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România.

”We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani atât de frumoși în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Belgianul Danzel, artistul al cărui single “Pump It Up!” a fost în Top 10 în Europa în anii 2000, 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique vor urca pentru prima dată pe scena din BT Arena pe 4 noiembrie. Lor li se alătură Real McCoy și 2 Unlimited, dar și trupele românești care au animat discotecile anilor 90 și 2000: VoltajFly ProjectSweet Kiss și L.A.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment, iar plata se va putea face EXCLUSIV utilizând metode electronice, NU și cash.

BILETELE sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro.

Organizator: Spotlights

Partener media principal: Europa FM

Parteneri media locali: Apuseni InfoCiuleaCluj 24Cluj4EverCluJustClujul CulturalCluj TodayClujU, Cluj Web StoryCurierul de ClujDispersieI Like ClujInfo HuedinMedia9Napoca LiveRadio ClujȘtiriMedVia Cluj TVZiarul ClujeanZile și Nopți.

Partener instituționalPrimăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-NapocaVisit Cluj

ParteneriIulius Mall Cluj-Napoca

Contact:

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *