chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

Lucia Suciu a mai câștigat o finanțare nerambursabilă pe eficiență energetică a infrastructurii de iluminat public în Chinteni

Lucia Suciu a mai câștigat o finanțare nerambursabilă pe eficiență energetică a infrastructurii de iluminat public în Chinteni.

„Comuna Chinteni beneficiază de încă o finanțare nerambursabilă, ca urmare a încheierii Contractului de finanțare având ca obiect „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Chinteni, județul Cluj”cu Administrația Fondului pentru Mediu.

Valoarea finanțării nerambursabile este de 970.113, 67 lei.

Prin implementarea acestui proiect, se vor înlocui un număr de 349 de corpuri de iluminat în localitățile Chinteni, Deușu și Vechea. De asemenea, aceste corpuri de iluminat vor fi dotate cu sistem de telegestiune.

Luni, 29 ianuarie 2024, va fi demarată procedura de achiziție publică de lucrări, prin publicare anunț publicitar.

În continuare, pregătim documentele în vederea depunerii cererii de finanțare pentru următoarea sesiune deschisă de Administrația Fondului pentru Mediu, pentru continuarea acestui demers și în celelalte localități”  a precizat primarul din Chinteni, Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *