chinteni.net

Ştiri şi informaţii din Chinteni

(VIDEO) Un incendiu de amploare a izbucnit în noaptea de marți-miercuri în zona Lacului Chinteni

Un incendiu de amploare a izbucnit în noaptea de marți-miercuri în zona Lacului Chinteni: Pompierii au intervenit prompt.

„În atenția locuitorilor comunei Chinteni, Din păcate, un incendiu de amploare a izbucnit în această seară în zona Lacului Chinteni. Suntem prezenți la fața locului, alături de pompieri, pentru stingerea incendiului.

Având în vedere faptul că în această perioadă a anului au loc constant astfel de incidente, insistăm ca fiecare dintre dumneavoastră să conștientizeze consecințele unor astfel de acțiuni, atât asupra bunurilor materiale, cât mai ales asupra vieților noastre.

Prin urmare, pentru proprietarul terenului incendiat vom depune o sesizare la APIA Cluj, știind că în astfel de situații riscă neacordarea subvenției. Totodată, în cursul zilei de mâine, îi va fi aplicată sancțiunea maximă prevăzută de legislația aferentă.

Astfel de sancțiuni li se vor aplica mâine și autorilor incendiilor produse azi pe strada Unirii și strada Scriitorilor. Mulțumim pompierilor de la ISU CLUJ și colegilor din Primăria Chinteni, pentru sprijinul prompt” a anunțar primarul Lucia Suciu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *